Category Archives: Martin

Tien jaar UB Hank Band in Verden

Op de elfde Shadow Music Convention in Verden, Duitsland, viert de UB Hank Band zijn 10 jarig bestaan. Ze zijn geboekt als hoofdact en het belooft een feestje te worden en daar willen mama en Bert graag bij zijn! Terwijl papa al op vrijdag naar Duitsland vertrekt samen met de rest van de band, volgen Bert en mama pas de volgende dag. Bert moet immers op vrijdag gewoon naar school. Alex logeert in de tussentijd bij opa Guus.

Op het podium! Ik ben er helemaal klaar voor Gerard en papa

Continue reading Tien jaar UB Hank Band in Verden

Kerstboom wordt niet meer opgehaald…

In Eindhoven wordt sinds dit jaar de kerstboom niet meer aan huis opgehaald, maar kan worden ingeleverd op centrale punten, pas vanaf 10 januari (nb na driekoningen natuurlijk).

Op 1 januari haalt mama traditioneel 😉 de ballen uit de kerstboom en gaan alle kerstspullen naar zolder. Een nieuw jaar, een vers begin, even weer een gewoon huis. De boom, ontdaan van al zijn versierselen, ging normaliter naar de voortuin om het afhalen af te wachten; dit jaar naar de achtertuin als speeltje voor de jongens 😉

Vakkundig wordt de boom ontdaan van alle losse takken en wordt de stam in stukken gezaagd.

Continue reading Kerstboom wordt niet meer opgehaald…

Helpen

Waar zijn papa en mama toch mee bezig? Prachtig weer buiten, maar toch zitten ze de hele tijd in de schuur… Reuze interessant dat wel en terwijl Bert ergens aan het fietsen is, komt Alex graag even kijken in welk reuzenproject papa en mama gestapt zijn en biedt natuurlijk ook zijn hulp aan met boren of schuren het is hem allemaal om het even.

Aan het werk op de workmate Papa boort, zo moet dat… Ik kan ook boren! mama helpen met schuren

En uiteraard is hij niet te beroerd om zijn oude liefde, stofzuigen, weer op te pakken 🙂
Continue reading Helpen