Buitenspelen I

Ondanks de vele vele regen is het soms ook droog en dan trekt de buitenwereld. De achtertuin, herondekt, is de perfecte plaats om ongestoord aan je techniek te kunnen werken. En wat papa en mama, nooit gedacht, gehoopt of gedroomd hadden, is het spel wat Bert’s aandacht heeft…… voetbal?

Voorzichtig aan en dan gaaaan en ook op moeilijke plaatsen wordt de bal weer uitgehaald

Pasen

Veel te vroeg dit jaar valt Pasen. Waar is nu het mooie weer? Het is nog koud en ‘s avonds nog erg donker… Neemt niet weg dat Pasen gevierd moet worden, met veeeel chocolade 🙂 Van opa Eu Wha, kregen Bert en Alex een chocolade paashaas, of paaskonijn zoals Alex ‘m noemt en die wordt vakkundig opgepeuzeld 🙂

Wie kijkt daar naar mij? HAP!

Continue reading Pasen

Details

Alex vindt binnenspelen ook leuk 🙂 Voor hem zijn nu vooral de details belangrijk, die dé vragen van het leven beantwoorden: waarom loeit de sirene van mijn speelgoed ambulance?

nauwgezet onderzoek van de ambulance  lekker ding!

Binnenspelen

Met de zomer helaas nog ver weg, en het mooie weer soms nog verder, wordt er veel binnengespeeld.

Muziek maken, liefst met papa vindt Bert het geweldigst, en dat hoeft niet per se gitaar te zijn, alle instrumenten zijn mooi! Naast muziek maken is Knex een goede tweede. Met de mooie voorbeelden uit het boekje, kan hij inmiddels de mooiste creaties maken, zoals deze windmolen, die écht kan draaien, en met opwindmotor zelfs uit zichzelf kan draaien!

fluit spelen  windmolen