Genieten van het weer

Met het mooie weer is het ook geweldig om er op uit te trekken, naar de speeltuin of kinderboerderij.

Alex was heerlijk aan het klooien met het zand in de speeltuin. Daarna konden ze allebei genieten van de kleine geitjes bij de kinderboerderij. In de bijbehorende speeltuin was ook een klein kleuterbad met ijskoud water. Bert liet zich niet kennen en ging natuurlijk erin; Alex ook, maar hij koos (gelukkig voor mama ;-)) snel eieren voor zijn geld. Helaas geen foto’s van stoere Bert hierbij. In plaats daarvan alleen een stoere Bert bovenop de heuvel bij de geitjes, terwijl Alex tevergeefs erop probeert te klimmen….

De magie van het zand mini-geitjes aaien Bert is on top of the world

Continue reading Genieten van het weer

Rondom het huis

Wat een prachtig weer hebben we sinds dit weekend! Heerlijk! En dus is er volop tijd om te genieten van het buitenspelen. Achter in de tuin, die Alex steevast de ‘speeltuin’ noemt is er heerlijke ruimte om wat moves uit te proberen. Bert showt maar al te graag hoe goed hij inmiddels de koprol kan 🙂

Rollen maar! Goed landen valt nog niet mee…

Alex vindt de glijbaan in de ‘speeltuin’ geweldig, maar lekker fietsen in de voortuin is óók leuk!

Glijden maar! fietsen maar!

Helpen

Waar zijn papa en mama toch mee bezig? Prachtig weer buiten, maar toch zitten ze de hele tijd in de schuur… Reuze interessant dat wel en terwijl Bert ergens aan het fietsen is, komt Alex graag even kijken in welk reuzenproject papa en mama gestapt zijn en biedt natuurlijk ook zijn hulp aan met boren of schuren het is hem allemaal om het even.

Aan het werk op de workmate Papa boort, zo moet dat… Ik kan ook boren! mama helpen met schuren

En uiteraard is hij niet te beroerd om zijn oude liefde, stofzuigen, weer op te pakken 🙂
Continue reading Helpen