Klimgeiten

Gisteren zijn we naar de dierentuin geweest in Best. Dit is een klein dierenparkje met allerlei dieren. En hoewel het een kleine dierentuin is, zijn er veel verschillende soorten dieren te bekijken, die je juist daar niet zou verwachten zoals kamelen, lama’s. kangaroes en allerlei katachtigen. Natuurlijk zijn er ook een hoop vogels, een aantal soorten kleine aapjes van stichting AAP, geitjes en konijnen.

Zo’n klein park is overzichtelijk en goed te doen met een ‘nog maar peuter, maar al wel heel groot hoor’ en een ‘bijna geen kleuter meer hoor mama!’. Natuurlijk, de dieren daar gaat het om, maar minstens evenveel tijd is er te besteden in de mooie speeltuin, vol met geweldige klimtoestellen. Bert en Alex zouden niet misstaan in het hok van de ‘klimgeiten’ 😉

Het dierentuintje staat vol met ‘eieren’ waar heel educatief iets wordt verteld over eieren van verschillende dieren en hoe dat nu eigenlijk werkt. Bert vond ze reuze-interessant, maar Alex snapte niet waar hij nou telkens naar aan het kijken was. Een ei is een ei, tenminste voor hem.

Educatieve eieren  Er waren ook dieren in de Zoo 

Continue reading Klimgeiten