Alex is 3 jaar!!!

Eindelijk, eindelijk is het dan zover. Alex is ook écht jarig! Gisteren (zondag) hebben papa en mama het al een beetje gevierd met het traditionele verjaardagsgezang op bed en cadeautjes uitpakken, zodat Alex ook nog even ermee kan spelen 🙂 Na de cadeautjes op het bed, was er beneden ook nog het een en ander uit te pakken. Één cadeau was zo groot dat Alex er niet goed bij kon en dus maar op de tafel moest klimmen om het goed uit te pakken. Dit was een grote autogarage. Leuk speelgoed, maar de doos, waar het inzat, was ook wel heel erg leuk!

Continue reading Alex is 3 jaar!!!

En nog een feestje

Na de ‘echte’ verjaardag van Bert en zijn kinderfeestje, was het nu tijd voor het grote feest van Bert en Alex samen. Opa’s en oma’s waren uitgenodigd, ooms en tantes, nichtjes en neefjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes (van papa en mama ;-)).

Natuurlijk waren er vooral veel cadeaus voor de mannen. Ze zijn vreselijk verwend!! En zijn vooral Lego, knex,  auto’s en varianten daarop en een ballenset rijker geworden.

Continue reading En nog een feestje

Kinderfeestje

Vandaag is de laatste woensdag van de vakantie, tijd dus voor Bert’s kinderfeestje. Al voor de vakantie heeft Bert 5 kinderen uitgenodigd: 4 uit zijn klas en 1 van de BSO, en natuurlijk is ook Alex er. Papa en mama hebben een heel programma uitgedacht om de club in toom te houden. Helaas werkt het weer niet geweldig mee, dus moet het overgrote deel in huis plaatsvinden…

Continue reading Kinderfeestje

Bert is 6 jaar!!!

Na lang wachten, heel veel nachtjes tellen, verjaardag op school vieren, verjaardag op de BSO vieren en nog weer een nachtje slapen, is het dan eindelijk zover. Het is 8 augustus 2008, Bert’s zesde verjaardag! Bert wist al een tijdje dat hij een nieuwe fiets voor zijn verjaardag zou krijgen. Hij heeft ‘m al een tijdje bewonderd in de schuur en misschien daarom dat hij wel extra zenuwachtig was, want zou de fiets dan nu echt van hem zijn? Maar ja, alleen een cadeau, zelfs zo’n groot cadeau, wat je al weet is wel leuk, maar niets zo spannend meer…. en Bert hoopte (en dat had hij natuurlijk al een keer aan papa en mama verteld ;-)) dat hij misschien toch nog wel een cadeautje zou krijgen. In het grote bed van papa en mama, ‘s ochtends vroeg ‘zoals altijd’.

Stipt om 7 uur kwam Bert ook voorzichtig kijken in de grote slaapkamer en was meteen opgelucht toen hij inderdaad een klein stapeltje ingepakte cadeautjes zag staan. En na de knuffels en kussen van papa, mama en Alex en natuurlijk na ‘lang zal hij leven’ was hij helemaal jarig en mocht hij cadeautjes aangeven. Alex hielp met aangeven en af en toe met uitpakken, want dat is toch wel moeilijk om alleen te mogen toekijken…

Bert is verwend met een piratenschip (van Alex), een dinosaurusdekbed en een nieuw spelletje op zijn Vtech computertje. Ook kreeg hij nog een mooie bouw- en verfolifant van Dave. En toen maar snel naar beneden en daar stond ‘ie hoor, de nieuwe fiets, die na het ontbijt meteen werd uitgeprobeerd. Nog wel wat hoog en erg wennen met versnellingen en handremmen, maar ook superstoer!!

Continue reading Bert is 6 jaar!!!