Walking with Dinosaurs

Getipt door onze goede vrienden uit Schotland hadden we een paar weken geleden al kaartjes geboekt voor ‘Walking with Dinosaurs’ in Ahoy. We hebben kaartjes op de ring voor de voorstelling van zaterdagochtend.

mooie vrachtwagen T-Rex was er ook

Natuurlijk vertrekken we erg op tijd en komen zonder vertraging (gelukkig!) dan ook erg vroeg bij Ahoy aan. Op de parkeerplaats krijgen we ons eerste voorproefje met de mooi versierde vrachtwagens die er staan.

Continue reading Walking with Dinosaurs

Flip de Beer op bezoek

Na pas 2 dagen school mag Flip de Beer al mee logeren en Alex is de eerste gelukkige!

Met mama mee op de fiets naar huis, houdt Alex Flip goed vast, want dat is nog best eng hoor, zo hoog op de fiets. Eenmaal thuis laat Alex alles aan Flip zien wat leuk is om te doen. Samen spelen ze op de Vtech en met de Lego. Ook Bert vindt het wel gezellig dat Flip komt en helpt mee met tanden poetsen.

Samen met Flip Vtechen en met de ridderlego spelen Bert helpt mee met tanden poetsen

Al snel is het tijd om te gaan slapen en de volgende dag gaat Flip weer terug naar school om bij een andere kindje te mogen logeren.

Tot de volgende keer Flip!

Naar school

Eindelijk is dan de zomervakantie voorbij en begint school weer! Bert gaat alweer naar groep 4, in een groep4/5 combinatie bij Juf Sandra en Juf Susan. Dit jaar gaat ook Alex naar school! Hij mag naar groep 1B bij Juf Jolijn en Juf Ineke. Juf Jolijn was ook Bert’s juf, toen hij in groep 1 zat. Bert en Alex gaan naar dezelfde school, maar zitten dit jaar elk op een andere locatie, dat is dus wel een beetje lastig voor mama met wegbrengen…

Weer naar school! Best wel een beetje spannend Stoere Bert heeft er zin in!

Continue reading Naar school