Afschaatsen II

Na de kerstvakantie is Bert verder gegaan met schaatslessen. Alex heeft geen les meer meegedaan, maar ging wel vaak mee schaatsen op zondagochtend met mama en oma, terwijl Bert zijn les had. En ook na deze tweede periode van 9 lessen volgde het diplomaschaatsen. Opnieuw moesten een paar technische kunstjes getoond worden: slalom, bochten en remproef en daarna in 15 minuten, deze keer, zoveel mogelijk rondjes schaatsen. Papa en opa waren voor de gelegenheid meegegaan en helpen met schaatsen aantrekken en foto’s maken.

Continue reading Afschaatsen II

Showen met Tess

Op 4 januari is Tess geboren, dochter van Dennis en Esther en daarmee dus een nichtje van Alex en Bert. Papa en mama zijn meteen de volgende dag gaan kijken en Alex die toevallig logeerde bij opa en oma heeft Tess ook al meteen gezien, maar Bert moest nog even wachten. Gelukkig niet al te lang, want begin februari, toen Tess nog maar 4 weekjes oud was, was ze lekker met haar papa en mama op bezoek bij opa&oma en mochten wij ook komen.

Vol trots zitten Bert en Alex allebei met hĂșn nichtje op schoot. Ze is nu nog heel klein, maar strakjes al snel groot genoeg om mee te spelen!