Alex is 4 jaar!!

Eindelijk is het dan zover. Alex is jarig en wordt 4 jaar!! Alex had al de hele vakantie afgeteld, maar kon haast niet wachten totdat hij eindelijk dan ook jarig was. En wat hoort er dan bij op je verjaardag? Je wordt door iedereen meteen ‘s ochtends toegezongen, er zijn kussen en knuffels en natuurlijk cadeaus op bed! Alex zingt om het hardst mee en bedelft daarna het hele bed met inpakpapier.

HOERA!!!!!!!!!!! kussen van Bert uitpakken

Alex kreeg oa een puzzelboek, een puzzel van Nemo, miniloco, de camper van playmobile en een heuse racebaan van Bert. Die laatste moest beneden natuurlijk, nog voor het ontbijt, meteen worden uitgeprobeerd 🙂 Daarna was het tijd om naar KDV, BSO en werk te gaan.

nooit gedacht, toch gekregen racebaan!

Maar het feest ging ‘s middags bij Pinokkio natuurlijk door!

Bij gebrek aan voldoende Ridders waren we te gast bij de Indianen om een mooi feestje te vieren. Natuurlijk moet er ook dan gezongen worden en alle kinderen kregen een instrument om het gezang van Mariska en Hivdar te overstemmen… De jarige mag eerst een instrument kiezen en voor Alex was dat de trommel!

Instrumenten kiezen Alex op de trommel

En natuurlijk horen er ook kusjes en knuffels bij. Niet iedereen durft en vooral de wat jongere Indianen vinden het nog wel eng. Zij kennen Ridder Alex natuurlijk niet zo goed. Mede-ridder Liam wil wel een kus geven, en natuurlijk Bert ook, die speciaal voor Alex’ feestje vroeg van de BSO is gekomen. En daar bovenop krijgt Alex van Mariska voor ieder jaar dat hij oud is geworden een kus, dat zijn er dus maar liefst VIER! Helaas voor papa was Mariska niet te porren om nog wat in te halen voor zijn 40e verjaardag 3 maanden geleden…

Een kus van Liam wederom een kus van Bert VIER kussen van Mariska

Daarna was het tijd voor een cadeau: een koeienschaar en natuurlijk moet er ook getrakteerd worden: meloenbootjes met een Alexzeil.

cadeau uitpakken Meloenbootjes met Alexzeil

Na de traktatie gingen we weer lekker terug naar huis. Papa, Bert en Alex maakten samen het favoriete gerecht van Alex klaar: Lasagne en terwijl de laatste hand daaraan gelegd werd, kwamen opa en oma langs met wel een heel raar gevormd cadeau. Gelukkig wist Alex wel raad met het inpakpapier en onthulde vol trots een step! Na wat verwarring over het zitje dat er ook op zit, liet Alex al snel zien dat hij best kan steppen! Niet te lang, want de lasagne was al snel klaar. Tijdens het eten kwamen er ook nog eens verjaardagstelefoontjes die Alex vol trots beantwoordde. Een volle dag maar heerlijke verjaardag!

Wat is dat nou? Onthulling Moet je hierop zitten?

Zo moet dat! verjaardagstelefoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *