Walking with Dinosaurs

Getipt door onze goede vrienden uit Schotland hadden we een paar weken geleden al kaartjes geboekt voor ‘Walking with Dinosaurs’ in Ahoy. We hebben kaartjes op de ring voor de voorstelling van zaterdagochtend.

mooie vrachtwagen T-Rex was er ook

Natuurlijk vertrekken we erg op tijd en komen zonder vertraging (gelukkig!) dan ook erg vroeg bij Ahoy aan. Op de parkeerplaats krijgen we ons eerste voorproefje met de mooi versierde vrachtwagens die er staan.

Eenmaal binnen zoeken we onze stoelen op en begint het wachten op de voorstelling. Dat duurt nog best lang en vooral Bert en Alex vinden dat wachten ook best nog wel vervelend… Zie je trouwens hun mooie dino-shirts, die hadden ze beiden voor hun verjaardag gekregen (van George en Margareth) en passen nu perfect bij de gelegenheid.

wachten...

Gelukkig wordt het wachten beloond met een fantastische show! Even wanen we ons 65 miljoen jaar terug en maken we kennis met prachtige dieren. Levensgroot en levensecht. Natuurlijk zie je wel dat het poppen zijn, maar door het hele verhaal eromheen valt dat eigenlijk niet op. Bert en Alex hebben ademloos genoten!

Stegosaurus Allosaurus (het kleine neefje van T-rex) Brachiosaurus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *