Fietsûh!!

Jaaah, Bert kan fietsen zónder zijwieltjes!! Het begon al twee maanden geleden toen Bert wel heel graag zonder zijwieltjes wilde leren fietsen, maar na 10 minuutjes oefenen besloot Bert dat het nog wel wat moeilijk was en hij liever mét zijwieltjes fietste 😉 Wel met de zijwieltjes wat hoger zodat hij -als hij helemaal recht zou fietsen- af en toe min of meer zonder zijwieltjes zou fietsen… Tegen iedereen vertelde hij ook dat hij dus wel zonder zijwieltjes kon fietsen, maar dat ze er wel nog opzaten, dat was handig met de fiets neerzetten enzo… Toch knaagde het wel, en toen vorige week zondag zijn overbuurjongetje Tim kwam vragen of hij kwam fietsen en constateerde dat hij nóg met zijwieltjes fietste was de maat vol. Dus moest er weer geoefend worden! Eerst afgelopen vrijdag, en dat ging best al heel goed alleen nog wat steun in de nek nodig en toen vandaag. Meteen kon Bert al twee meter alleen fietsen en toen mama even met Alex bezig was zoefde Bert ineens op de fiets langs en dat is vastgelegd! Go Bert!!

Fietsen is leuk! Daar kom ik!!

En natuurlijk staat het allemaal ook op film!

One thought on “Fietsûh!!”

  1. Nou, geweldig! Ik heb Bert zien fietsen zonder Alex of de boom te raken! Wat een mijlpaal weer!!!

    Gr. Jos”e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *