Tien jaar UB Hank Band in Verden

Op de elfde Shadow Music Convention in Verden, Duitsland, viert de UB Hank Band zijn 10 jarig bestaan. Ze zijn geboekt als hoofdact en het belooft een feestje te worden en daar willen mama en Bert graag bij zijn! Terwijl papa al op vrijdag naar Duitsland vertrekt samen met de rest van de band, volgen Bert en mama pas de volgende dag. Bert moet immers op vrijdag gewoon naar school. Alex logeert in de tussentijd bij opa Guus.

Op het podium! Ik ben er helemaal klaar voor Gerard en papa

Als de soundcheck is geweest wil Bert natuurlijk vast op het podium staan om zich ook een beetje Bandlid te voelen. Daarna kiest hij een mooie plekje midden voor het podium uit, zodat hij papa goed kan zien!

Na een paar nummers onderbreekt Horst (organisator) de show om de band te feliciteren met hun 10-jarig bestaan. Er is champagne, een heuse verjaardagstaart en als klap op de vuurpijl een prachtige poster, gesigneerd door niemand minder dan Bruce Welch. Wat een prachtig cadeau!

Uitreiking van het cadeau

Daarna spelen ze nog ruim een uur door en om 23hr pas rolt een vermoeide Bert blij zijn eigen bedje, terwijl de band en aanhang nog nageniet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *