Kerstdiner

Kerst houdt natuurlijk niet meteen na 26 december op… Het kerstdiner staat dit jaar gepland op derde kerstdag. Opa, oma, Dennis en Esther eten met ons mee. Opnieuw vallen de jongens in de prijzen en krijgen ze ietwat verlate (of juist hele vroege!) verjaardagscadeaus. Het piratenschip voor Alex valt ook bij de wat oudere jongens in de smaak 😉 ook iets te letterlijk, dus moeten Bert en Alex onder de bank op zoek naar de gevallen kleine onderdeeltjes…

Het kerstdiner is in Italiaanse stijl. Bij de borrel hadden we antipasti en bij het diner verschillende soorten pasta en sauzen. Natuurlijk ontbrak het dessert niet, met (uiteraard) Tiramisu en allerlei kleine toetjes.

Nu we eindelijk eens met ons allen bij elkaar zijn, is het ook tijd voor een familie foto. Opa heeft zijn statief meegenomen en na verschillende pogingen is er dan toch een leuke foto van ons allemaal! Omdat het ‘leuk op de foto’ staan best wel wat energie kost, moet er daarna natuurlijk ook even gek gedaan worden. Dat levert een minstens zo leuke foto op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *