Op vakantie met opa en oma

Na slechts één weekje zomervakantie was het al tijd om met opa en oma en de camper op vakantie te gaan. Opa en oma hadden deze keer een camping wat verder weg uitgekozen: Camping Maaldrift in Wassenaar. Dichtbij een meertje om in te zwemmen, maar ook dicht bij de zee!

Ondanks dat de vooruitzichten niet zo geweldig waren, was het weer eigenlijk prima te doen en hebben de mannen samen met opa en oma heerlijk gefietst, gespeeld in het water en op de camping en zijn ze van twee erg witte mannen in een iets bruinere variant veranderd.

Op de camping waren er skelters te leen om mee te spelen. Voor Alex zijn ze nog wat te groot, maar dat weerhoudt hem er natuurlijk niet van om toch te proberen te fietsen 🙂

Met de zee vlakbij zijn ze zodra het een beetje mooi weer was naar zee gegaan en dat vonden de mannen geweldig. Spelen in het water en met opa of oma springen door de golven.

Nu dat Bert zijn A-diploma heeft is het natuurlijk helemaal geweldig om samen met opa echt diep het water in te gaan.

Ook betekent het A-diploma dat Bert zonder luchtbandjes om kan gaan varen op het meertje en dat gaat  best goed!

Op zaterdag 7 augustus halen papa en mama de jongens op in Wassenaar om meteen door te gaan naar Texel. De vakanties lopen zo naadloos in elkaar over!

One thought on “Op vakantie met opa en oma”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *