Bert wordt 8 jaar op Texel!

Al meteen de tweede dag op Texel (en eigenlijk de eerste volle dag) is Bert jarig. Acht jaar alweer, de tijd vliegt. Traditiegetrouw worden de cadeautjes uitgepakt op het bed van papa en mama. Bert wordt flink verwend met een boek, Lego, Rubik’s cube en een geschiedenisboekje. Maar de klap op de vuurpijl is wel de MP4-speler waar Bert eigenlijk al maanden voor aan het sparen is.

Opa en oma zijn ook vanuit Wassenaar met de camper naar Texel gekomen en komen ook op Bert’s verjaardag. Ook zij nemen cadeautjes mee en Bert wordt verder verwend met een zaklamp en een anatomische pop. Met zijn nieuwe MP4-speler legt Bert alles vast, want naast muziek afspelen kan het apparaat ook foto’s en video’s maken.

Opa Guus belt ook nog even. ‘s Avonds gaan we lekker barbequen en omdat het feest is, zijn er natuurlijk ook mashmellows toe.

En hoewel de dag voorbij is, is zijn verjaardag nog niet helemaal voorbij. Een paar dagen later komen Anneke en Ron nog langs met een cadeautje en ook oma Marion met tante Irma komen nog langs met een cadeautje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *