Schaatsles

Vanaf half oktober, toen de schaatsbaan voor het winterseizoen open ging, zitten Bert en Alex op schaatsles. Zondagmorgen van 10.15 een uurlang. Het is les op noren, dus die zijn eerst aangeschaft. Lage noren voor Bert en een hoger model voor Alex; bijbehorende handschoentjes erbij en gaan.

De eerste les valt nog niet mee. Schaats maar ‘even’ naar de andere kant van de baan. Voor Bert is dit best te doen, maar Alex had nog nooit eerder op schaatsen gestaan en kwam dus geen slag vooruit. De eerste les schaatst hij met een rekje, maar al één les later kan hij zonder. Nog wel wankel, maar dat gaat steeds beter! Al gauw doen ze beiden goed mee. Eerst luisteren en kijken naar instructies en dan omstebeurt nadoen.

Een paar filmpjes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *