Winterefteling met opa en oma

Oma Jetske kon met haar werk naar de Winterefteling en vroeg of Alex en Bert mee zouden willen. Nou, dat wilden ze wel! En vandaag was het eindelijk zover. Het is een prachtige winterdag en goed aangekleed inclusief warme broek, jas en muts wordt de efteling onveilig gemaakt.

Favoriet die dag is de bobsleebaan. Vooral Alex kan er geen genoeg van krijgen! Maar liefst driemaal is hij erin geweest. Bert vond het eerste rondje nog wat eng, maar ging vrolijk ook alledrie de keren mee, net zoals oma.

Opa was ook met Bert in de Vogelrock geweest; een achtbaan in het donker. Allebei vonden ze die wel eng…. Gelukkig is er genoeg andere leuke dingen te doen. Draaimolens in alle soorten en maten. En natuurlijk is er het sprookjesbos.

En er zijn overal vuren waarbij genoten kan worden van warme chocolademelk mét slagroom. Als klap op de vuurpijl werden er ook nog pannenkoeken gegeten. Lekker!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *