Tweede rapport Bert

Carnaval is alweer geweest en het jaar schiet voorbij! Tijd voor het tweede rapport. Bert was er wel een beetje zenuwachtig voor, want stilzitten is nog steeds niet zijn hobby en gaat de ene dag ook beter dan de andere. Dus de grote vraag is, wat vindt de juf er eigenlijk van…

De juf is het wel een beetje met Bert eens en voor zijn concentratie krijgt hij ook niet zomaar een voldoende, daar moet gewoon hard aan gewerkt worden, maar zijn motivatie is ruim voldoende en werktempo en zelfstandigheid zelf goed!  Over het rapport schrijft de juf dit:

Wat een fantastisch rapport! Je mag hier best heel trots op zijn. Voor de volgende periode moet je proberen om elke dag even na te denken waar je die dag extra goed op gaat letten. Doe je best!

Op alle kennisonderdelen (taal, rekenen, wereldori├źntatie, verkeer) scoort Bert eigenlijk goed, waarbij het leestempo wat achterbleef, maar er moet natuurlijk iets overblijven om in te groeien! Natuurlijk kwam ook het werkstuk ter sprake en daar schrijft de juf het volgende over:

Je hebt ervoor gekozen om ook in groep 5 al een werkstuk te maken, top! Ik heb met veel plezier en interesse je werkstuk gelezen. Heel goed dat je het zo hebt gemaakt. Alle punten zijn erin verwerkt. Het ziet er ook keurig uit. Het is knap Bert dat je toch hebt doorgezet en het uiteindelijk op tijd hebt afgekregen. Ik ben trots op je!

En natuurlijk kunnen papa en mama zich alleen maar aansluiten. Bert heeft hard gewerkt en dat is goed te zien. Wij zijn heel erg trots!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *