Tweede rapport Alex

Ook voor Alex is er natuurlijk een tweede rapport. En ook dit rapport is prachtig om te zien. De juf vat het als volgt samen:

Alex, wat heb jij een prachtig rapport en je cito toetsen heb je ook heel goed gemaakt. Het is fijn om jou zo enthousiast aan het werk te zien, je geniet daar ook van. Alex, ik kan niet anders zeggen als: Ga zo door!

Als we wat dieper in het rapport kijken zien we dat Alex steeds beter weet te vertellen als iets niet gaat zoals hij wil, hoewel dat nog altijd best lastig is. Op alle kennisgebieden blinkt hij uit en er staat onverminderd ‘goed’ bij de onderdelen taalontwikkeling, taalgebruik, horen, zien en rekenen. Alleen reeksen voortzetten is twijfelachtig en papa en mama zijn benieuwd wat daar dan mee bedoeld wordt en horen dat ongetwijfeld van de juf in de 10-minuten gesprekken.

Het is een hartstikke mooi rapport en papa en mama zijn supertrots!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *