Sinterklaas op mama’s werk

Vandaag was Sinterklaas op mama’s werk en hij had gevraagd of alle kinderen van mama’s en papa’s die daar werkten ook wilden komen. Nou dat wilden Bert en Alex natuurlijk wel. En meteen bij aankomst was het feest al compleet, overal stonden Pieten met zakken vol met pepernoten. Bert vond dat nog wel een beetje spannend, maar Alex had al snel door dat er snoep te halen viel!

Bert krijgt pepernoten  Alex krijgt pepernoten Handjes vol! en mondjes vol!

Daarna mochten we de grote zaal in waar Sinterklaas zou gaan komen. Alle kinderen mochten vooraan bij het podium zitten. Dit was toch nog iets te spannend voor Bert en Alex en allebei verkozen ze een plekje veilig op schoot bij papa en mama…

Spannend hoor die Sint, mama hou me goed vast!  bij papa op schoot, praats voor tien!

Met het zingen werd wel heel goed meegedaan, maar liever niet vooraan bij de Sint. Na de speech van de Sint was er een poppenkastvoorstelling, maar die duurde de mannen wat te lang. Daarna was het pakjestijd en mochten de jongens allebei een cadeautje gaan halen bij Pieten in een ander kamertje. Daarna stondSinterklaas vlakbij en durfde Bert best wel een handje te gaan geven om Sinterklaas te bedanken voor het cadeautje en ook voor het cadeautje die ochtend in zijn schoen (een vogelhuisje).

Alex wil wel een cadeau!  Bert wil ook wel een cadeau! En natuurlijk ook even netjes Sinterklaas bedanken

Eenmaal thuis werden de cadeautjes uitgepakt en de buit bewonderd. Een knikkerbaan voor Bert en Diamond Fun Bricks voor Alex. Twee keer raak! Dankuwel Sinterklaasje!

Uitpakken  en bewonderen ooooh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *