Eindrapport groep 5 van Bert

Het schooljaar is voorbij en dus is het tijd voor het laatste rapport. De spanning zit niet in het overgaan; dat zal wel lukken. Maar Bert heeft hard gewerkt om zijn aandachtspunt voor zijn concentratie van zijn rapport af te poetsen en nu komt het oordeel of dat ook gelukt is….

En JAAAAH. Geen aandachtspunt meer; Bert’s harde werk heeft resultaten opgeleverd. En dat is ook te zien aan het leestempo waarbij hij deze keer een ‘A’ scoort. Goed gedaan!

Een paar verbeterpuntjes zijn er natuurlijk ook: in methodisch schrijven en in mondelinge taal waarover de juf het volgende zegt: Door je enthousiasme praat je erg vlug en kan daardoor ook druk overkomen. Probeer rustig te praten, neem de tijd.

Rekenen gaat als vanouds geweldig en op groep 6 niveau haalt Bert een A+ en de kennisgebieden (wereldoriƫntatie en verkeer) zijn respectievelijk ruim voldoende en goed.

Bert heeft het jaar hiermee prachtig afgesloten en kijkt uit naar een nieuw jaar bij dezelfde juf en dezelfde klas die dan een 6/7 combinatie zal zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *