Eerste rapporten groep 3&6

Het is weer rapportentijd! En beide rapporten zien er weer prima uit! Voor allebei een reden om flink trots te zijn!

Alex
Bij Alex valt op dat hij nog wat moeite heeft met stilzitten, maar zich verder goed aanpast aan de andere manier van werken tov de kleutergroepen. Met zijn kennis zit alles wel goed en hij scoort overal een goed of A op. Creatief is Alex wat minder onderlegd, maar dat is wel voldoende 🙂

Bert
Bij Bert is het aandachtspunt kennelijk blijvend verdwenen en dat is fijn! De juf merkt op dat hij blijft groeien en dat is goed! Qua kennisniveau vallen en nu hier en daar wel wat foutjes te bespeuren, hoewel die meer hun oorzaak vinden in te snel willen werken dan in het écht niet weten. Al met al gaat het hartstikke goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *