Eerste kerstdag 2011

Eerste kerstdag vieren we dit jaar bij opa en oma. Al weken hebben we cadeautjes verzameld en als opslagplaats deze maar vast onder onze eigen boom gelegd. Zeker voor de twee oudste jongens in het gezin was dit toch wel heel aanlokkelijk om aan te zitten, te bestuderen en natuurlijk te ‘controleren’ of hun naam er ook tussenzit. Maar op eerste kerstdag moest alles ingepakt en mee naar opa en oma, die zelf ook een aardige voorraad hadden aangelegd en tezamen was het wat veel…

Iedereen heeft zich op z’n mooist aangekleed en de jongens hebben zelfs een stropdas aan. Dat moet natuurlijk op de foto!

En daarna gaan we, na wat aandringen door Alex, eindelijk uitpakken. Er is voor iedereen genoeg. Veel zijn lekkere dingetjes of alledaagse gebruiksvoorwerpen in een ander jassen. Wolvensloffen voor Bert, krokedillenvariant voor Alex, klokjes en horloges, een goocheldoos, heel veel lekkere potjes met etensdingetjes en mooie schalen voor iedereen… we zijn allemaal verwend!

En soms is het werken voor je cadeautje, en soms moet je naar buiten mét je cadeautje!

En na al die cadeaus staat er een prachtige tafel gedekt, voor een heerlijk Kerstdiner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *