Nog een keertje diploma-schaatsen

Als enige is Alex doorgegaan met schaatsles vanaf januari 2012 en vandaag was het diploma schaatsen. Deze cursus zit Alex in de tweede groep en heeft hij veel bijgeleerd en de eerste oefeningen gedaan om ook straks in de bochten te kunnen overstappen. Bij het diploma schaatsen moesten ze vooral laten zien wat ze zoal geleerd hadden en ook vooral veel rondjes schaatsen!

Als losse techniek lieten ze het bochtje schaatsen zien. Alex kan heel snel, maar vloog telkens daardoor wel bijna uit de bocht…

Aan het einde van de les gingen ze als treintje naar de uitgang van het ijs, om naar de diploma uitreiking te gaan. Het valt overigens nog niet mee om als treintje te rijden en onderweg zijn er al een paar ‘verloren’…

En toen in de kleedkamer de uitreiking van de diploma’s. Natuurlijk kreeg iedereen een diploma! Netjes op een rijtje kregen ze een voor een hun diploma, een duosport speldje en als laatste mochten ze ook nog een traktatie pakken.

Goed gedaan Alex!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *