Kinderfeestje Alex, naar het Dinomuseum

Alex wilde dit jaar zijn kinderfeestje óp zijn echte verjaardagsdag houden, dus op 18 augustus. Het is maar goed dat we met het plannen nog niet wisten dat dit de warmste dag van het jaar zou worden …

Alex mocht 5 vriendjes uitnodigen (dan past het nog in 1 auto) en die kwamen om 11 uur op bezoek. Eerst natuurlijk cadeautjes uitpakken. Wederom was het ballonnen kapot prikken om te weten wiens cadeautje nu weer uitgepakt gaat worden, een groot succes. En Alex is flink verwend met Lego, spellen en een moppenboek! Daarna hadden we een half uurtje speeltijd en tijd om te lunchen, want om 12 uur moesten we weg om op tijd in het Dinosaurusmuseum in Boxtel te zijn.

Daar kregen we eerst een film te zien over dinosaurussen en daarna kregen we een speurtocht door het museum. Ondanks dat het buiten ERG warm was (bijna 35 graden!) was het binnen ok en de mannen (er waren alleen maar jongens!) lieten zich niet weerhouden om toch door het museum te rennen. Alleen het buitengedeelte hebben we wat korter gedaan, want toen het ijsje op was, was het ook wel te warm om nog verder te verkennen en naar botten te graven. Nog even binnen van hout een dino in elkaar puzzelen en het zat er alweer op. Wat een geslaagd feestje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *