Nieuwjaar!

Het is 2008! Allereerst aan iedereen gelukkig nieuwjaar en wij hopen dat 2008 een mooi, geweldig, prachtig, gezond en gelukkig jaar mag worden waarin al jullie wensen worden vervuld!

2007 eindigde met een knal, ook voor Bert en Alex. Papa had een kinderpretpakket gekocht vol met sterretjes en aanverwante feestartikelen. En na het eten gingen we dan éindelijk naar buiten, zoals beloofd en zoals Bert papa al drie dagen herinnerde!

Vol spanning van wat komen gaat, kriebels in de buik, uitkijkend naar, maar toch ook wel een beetje eng, kijkt Bert uit naar al het moois. Kijken is één ding, maar vasthouden, mmm dat is toch een hele andere dimensie….

wat zou er komen? sterretje, vind ik dit leuk? twee sterretjes, spannend!

Sterretjes vasthouden is een beetje eng in het begin. Het is ook oncontroleerbaar. Bert heeft veel plezier met de knalerwten, die kan je weggooien en dan knallen ze, dat heeft hij meer in eigen hand en dat bevalt beter 🙂

knalerwten

Anders dan zijn broer, ziet Alex geen gevaar, is niets eng, is het alleen maar mooi prachtig, ik wil ook-materiaal! En moet er dus voor zijn veiligheid extra gewaakt worden… 😉

Wil je ook? Hou vast, kijk uit! kijk mij eens!

Een beetje gewend aan al het vuurwerk, wil Bert ook wel samen met opa een knalrotje uit elkaar trekken. En natuurlijk staat Alex er met zijn neus bovenop (let op zijn haar….): dat is niet zo handig mannetje, kijk maar uit voor die neus! Papa geeft nog wat goed advies, hij weet dat en vindt het stiekem ook allemaal wel erg leuk 🙂

Knalrotje, Alex kijk uit voor je ogen! Zo moet dat jongen…

Gezamelijk de laatste sterretjes laten branden…. het is een mannenaangelegenheid…. 😉 😉

‘kinder’vuurwerk

Al met al is het nieuwe jaar goed ingeknald, de boze geesten verjaagd en kunnen we met een gerust hart 2008 is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *