Carnaval

Ook al hebben mama en papa er niet zoveel mee, toch zullen ze eraan moeten geloven. Bert stuitert al weken rond dat het bijna carnaval is, met vernieuwde energie vorige week toen ‘het carnavalspak’ was gekocht. Naar eigen keuze een piratenpak, met piratenhoed, zwaard, verrekijker, kompas en ooglapje… 🙂

En dan eindelijk, éindelijk was het zover, 1 februari, de dag dat op school carnaval gevierd kon worden!! Dus stond Bert om 6.30hr in vol ornaat aan het bed, of mama even zijn sjerp wilde vastmaken 😉 en dan is wachten tot 8:00hr, wanneer we de deur uit gaan, laaaaaaaaang…

Maar daar is onze piraat dan:

zit alles goed? Ik ben stoer en sterk, wee gebeente die mij boos maakt!

Alex is ook helemaal weg van piraat en wil zooo graag ook piraat zijn. En heel even heeft hij ook de hoed en het ooglapje te pakken, maar die moet hij weer afstaan aan Bert. Ook wil hij, net als Bert ook op de foto. Nou ja, dat kunnen we regelen, met als bonus nog eentje van de twee mannen samen 🙂
Alex ook piraat!! Alex ook op foto! Een piraat en een lastpakje, lief he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *