Huiskamer overhoop halen

Mama en papa hebben weer eens wat bedacht… En dus moeten Bert en Alex toezien hoe de hele huiskamer overhoop wordt gehaald omdat ze zo nodig de muur en plafond willen verven en de vloer bewateren. Het ergste is nog dat net als het leuk begint te worden ze uit de weg moeten en niet mogen voelen aan die mooie witte muren…

In het begin is het nog wel leuk. Er wordt plastic op de grond gelegd en daar kan je zo heerlijk op spelen 😉 Daarna moet de kamer worden leeggeruimd. Een hele klus, maar gelukkig is Rambo er om te helpen!

Joehoe plastic speelplaats  Kamer leeghalen, let op de vlekken in de vloer Rambo

De meeste spullen worden bij elkaar gezet op een plaats waar nog niet of niet meer gewerkt hoeft te worden. Al het speelgoed gaat naar Bert’s kamer. Maar sommige spullen zullen niet meer terugkomen, en Bert is graag van hulp bij de definitieve sloop 🙂

heel veel spullen  die zien we nooit meer terug!

Mama en opa zijn ‘van het schilderen’ en papa en oma doen de vloer.

mama en opa schilderen  Ingezeepte vloer  oma en papa doen de vloer, hier het spoelen met water

Zo’n vloer is nog een heel gedoe. Eerst moet er natuurlijk goed gestofzuigd worden en dat is iets wat Alex toevallig heel goed kan en met alle liefde meehelpt. Daarna wordt de vloer ingezeept en geschrobd en dan is het spoelen, spoelen en nog eens spoelen met water.

Ik zal wel even stofzuigen  papa, opa even opzij, dan help ik ook! apies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *