Genieten van het weer

Met het mooie weer is het ook geweldig om er op uit te trekken, naar de speeltuin of kinderboerderij.

Alex was heerlijk aan het klooien met het zand in de speeltuin. Daarna konden ze allebei genieten van de kleine geitjes bij de kinderboerderij. In de bijbehorende speeltuin was ook een klein kleuterbad met ijskoud water. Bert liet zich niet kennen en ging natuurlijk erin; Alex ook, maar hij koos (gelukkig voor mama ;-)) snel eieren voor zijn geld. Helaas geen foto’s van stoere Bert hierbij. In plaats daarvan alleen een stoere Bert bovenop de heuvel bij de geitjes, terwijl Alex tevergeefs erop probeert te klimmen….

De magie van het zand mini-geitjes aaien Bert is on top of the world

De volgende dag zijn we, op speciaal verzoek, naar de biologische boerderij ‘de Genneper hoeve’ gegaan. Bij deze boerderij mag je overal kijken; bij de varkens en koeien in de stallen. Bij de kippen in het kippenhok, kijken naar de gelegde eitjes en het grote buitenhok hebben de kippen alle vrijheid en zijn ze maar al te bereid om elk klein grassprietje wat wordt aangeboden op te eten 🙂

kipjes, joehoe! grasjes voeren aan de kippen In de weide links liep net nog een schaapje…

Het is trouwens onvoorstelbaar dat zo’n stukje rust zich midden in de stad bevindt. Of zoals Bert meteen zei, het lijkt Texel wel… En in het zonnetje, op het kleine bospaadje, is het inderdaad net alsof we op vakantie zijn…

Alex verkent de berm Kijk eens wat een mooie bloemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *