Klimgeiten

Gisteren zijn we naar de dierentuin geweest in Best. Dit is een klein dierenparkje met allerlei dieren. En hoewel het een kleine dierentuin is, zijn er veel verschillende soorten dieren te bekijken, die je juist daar niet zou verwachten zoals kamelen, lama’s. kangaroes en allerlei katachtigen. Natuurlijk zijn er ook een hoop vogels, een aantal soorten kleine aapjes van stichting AAP, geitjes en konijnen.

Zo’n klein park is overzichtelijk en goed te doen met een ‘nog maar peuter, maar al wel heel groot hoor’ en een ‘bijna geen kleuter meer hoor mama!’. Natuurlijk, de dieren daar gaat het om, maar minstens evenveel tijd is er te besteden in de mooie speeltuin, vol met geweldige klimtoestellen. Bert en Alex zouden niet misstaan in het hok van de ‘klimgeiten’ 😉

Het dierentuintje staat vol met ‘eieren’ waar heel educatief iets wordt verteld over eieren van verschillende dieren en hoe dat nu eigenlijk werkt. Bert vond ze reuze-interessant, maar Alex snapte niet waar hij nou telkens naar aan het kijken was. Een ei is een ei, tenminste voor hem.

Educatieve eieren  Er waren ook dieren in de Zoo 

De klimtoestellen waren vaak nèt iets te hoog voor Alex, maar de aanhouder wint en hij wist zich toch naar boven te werken, om daar vol trots naar beneden te kijken hoe hoog hij gekomen was!

Oef, hoe klim ik hierin?  Omhoog dan maar… Wow! Dat is hoog!! Over de touwbrug naar de andere kant En daar met de glijbaan weer naar beneden :-)

Bert kan zich zo inschrijven voor een survival tocht:

Dit kan ook over water heen hoor…  Even overstappen naar het volgende touw, makkie Op de schommel, op de uitkijk… waar kijkt hij toch naar? Kijk Alex, zo klim je nu naar boven Hoog in de touwen (maak nou een foto, mama!)

Het klimmen is leuk, maar wat Bert ook wel heel stoer vond waren de trampolines en dat ging al best heel goed!

Omhoog!  Jahoe

Samen hebben ze ook veel plezier gehad, maar een foto waar ze allebei leuk op staan, nee dat is niet gelukt, dus dan maar een paar foto’s….

Stoeien op de hagedis  Ik ben gek op mijn broertje En nu allebei lachen! Bert waar ben je nou? Ok, herhalen, allemaal lachen! Ehm Alex?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *