Grote-jongensbed

Sinds gisteren heeft Alex dan eindelijk zijn eigen echte grote-jongensbed ‘net als Bert’ en hij is er apetrots op! Papa en mama waren al een tijdje bezig in de schuur, maar het was niet echt duidelijk wat ze daar nu uitvoerden. Gisteren na het eten gingen we met ons allen naar boven om dan het bed van Alex in elkaar te zetten. Eerst nog snel een foto’tje van hoe het was en dan het ledikant uit elkaar, want twee bedden in 1 kamer, nee dat lukt niet 😉

Alex’ nieuwe bed is een uniek exemplaar in de serie van ‘de Liefde Grote-Jongensbedden’ gekenmerkt door de prachtige groene golven aan beide kanten, de stevige poten en grote opbergladen. Elk exemplaar is uniek en enig in zijn soort (lees papa en mama hebben niet volledig de vorige bouwtekening gevolgd :-)) Hoe het ook zij, Alex wilde meteen erop en uitproberen en heeft er de eerste nacht heerlijk op geslapen.  Vandaag vertelde hij aan iedereen die het wilde horen en ook aan iedereen die het niet wilde horen dat hij een nieuw groot bed heeft, groen, met brandweers…. kijk zelf maar:

Zo was het

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *