5 jaar!

8 augustus 2007, eindelijk het is zover, ik ben 5 jaar oud!

‘s Ochtends vroeg word ik door papa, mama en Alex in het grote bed toegezongen en ligt er een klein cadeautje klaar. Maar beneden wacht een nog groter cadeau: een uitbreiding op mijn spoorbaan. Na het ontbijt hebben we hem meteen opgezet in mijn slaapkamer en doe ik samen met papa een wedstrijdje tussen de twee locomotieven die ik nu heb…

SpoorbaanBoys will be boys

Vandaag vier ik ook mijn kinderfeestje. Voor de grote vakantie had ik al 4 kinderen uitgenodigd uit mijn klas, mijn grootste vrienden: Dirk, Merel, Moreno en Colin. We zijn naar de speeltuin in de buurt geweest waar we hebben gespeeld, gekegeld, hardgelopen en van paaltjes afgesprongen.

GlijbaanKegelenHardlopenSpringen


Terug in huis konden we Dino’s winnen bij de stoelendans en was er home-made milkshake! Na de milkshake hebben we hamburgers met frietjes gegeten met mashmellows uit de buitenhaard toe.

StoelendansMilkshake makenmashmellows

En toen ging iedereen weer naar huis. Het was een geweldige verjaardag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *