Vuurwerk

Het einde van een jaar, daaraan mag natuurlijk vuurwerk niet ontbreken. Net als vorig jaar hadden we geen écht vuurwerk, maar een mooi pakket van kindervuurwerk vol met sterretjes in allerlei maten, trekrotjes met en zonder confetti en knalerwten. Om alles aan te steken, én om een  beetje licht te hebben hadden we een grote tuinfakkel aangemaakt.

Bert vond het wel spannend, maar ook heel stoer en heeft Alex geleerd hoe hij knalerwten moet laten afgaan. Alex vond het vuur alleen maar mooi en kon niet genoeg krijgen van de sterretjes. De knallen van de trekrotjes vond hij minder leuk, maar zelf knallen door op knalerwten te stampen is wél heel leuk!

En na al dat moois komt het einde van het jaar nu echt heel snel dichterbij. Alex is om 19.30hr naar bed gegaan, maar Bert mocht opblijven. Toen hij echter om 21.30hr bijna al in slaap viel, besloot hij dat het toch misschien verstandiger was om nog even te gaan slapen tot het bijna 12 uur zou zijn. Het wakker maken om half 12 viel niet mee, maar het vuurwerk kijken daarna was wel heeeeel mooi. Alex kon het niet bekoren, wel wakker, sliep hij mopperend half verder in de armen van papa. Het was dan ook een vermoeiende dag geweest!

En nu, voor iedereen die het afgelopen jaar heeft meegelezen, een heel goed, gezond en gelukkig 2009. Wij hopen jullie weer te begroeten in het nieuwe jaar. Enne, laat gerust eens iets weten als je hebt meegelezen!

Veel liefs van

Bert, Alex, papa en mama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *