Fietsenrek

Tot Bert’s grote verdriet aan het begin van het schooljaar, zaten er nog steeds geen tanden los, terwijl al diverse klasgenootjes losse tanden en /of tanden eruit hadden. Met enig geweld werd dan ook regelmatig geprobeerd of ze echt niet los zaten. Ook worden de voortanden veelvuldig gebruikt voor het loswrikken van oa lego-blokjes in de hoop dat ze dan wel los gaan.

Een paar weken geleden zaten er dan eindelijk toch een aantal tanden een beetje los en ook meer dan alleen maar tijdelijk los door de Lego-blokjes 😉 Maar ook dan is het nog lang wachten, maar gisteren was het dan zover. Het eerste tandje ging eruit, op school. Vol trots liet Bert zijn tandje aan een klasgenootje zien, om ‘m vervolgens te laten vallen en kwijt was het tandje….

‘s Avonds hebben we snel een foto gemaakt van zijn nieuwe gebitstoestand, mét gat. En gelukkig net op tijd, want vandaag is ook het tweede losse tandje eruit geraakt. Vol trots poseert Bert ook weer met een nog groter gat tussen zijn tanden 🙂 Het laatste tandje is gelukkig wel bewaard gebleven en verblijft in een mooi doosje.

One thought on “Fietsenrek”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *