Nieuwe tuin!!

Afgelopen maandag zijn ze begonnen en werd onze hele voortuin leeggehaald. Een grote zandbak, net echt.

Zandbakje voor nog meer zand

Daarna zijn ze 3 dagen bezig geweest met bestraten. Bert heeft genoten op zijn vrije woensdag met het helpen van de mannen! Uiteindelijk zijn er vandaag nog wat planten in gegaan en heeft Moniek een bankje gekocht, want het is dus de bedoeling dat we in de voortuin kunnen zitten als Bert en Alex buiten spelen. Nu nog een beetje aankleden met een paar plantenpotten en andere accessoires en nog 2 jaar wachten op wat meer begroeïng 😉

Lang doorlopend padde andere kant opvanuit de tuin richting keukenzitjegoedgekeurd!

Wat alleen niet zo goed te zien is, is dat er twee verschillende typen bestrating zijn: rood/bonte klinkers op de oprit en bij het zitje en ‘zwart’ wildvariant (verschillende grootten) in dezelfde kleur als de banden rondom de bakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *