Chineesje

Omdat papa en mama heel trots op Bert’s rapport waren, kreeg hij als cadeautje een lunch in een restaurant naar keuze. En die keuze was de Chinees. Niet zomaar een Chinees, maar Nieuw Nan King op de Markt in Eindhoven. Hier krijg je een kaart met plaatjes en summiere uitleg en is het eten zoals papa en mama het in China zelf hebben gegeten 🙂 Papa en mama waren dus niet geheel ongelukkig met Bert’s keuze 🙂 trouwens ook Alex was niet ontevreden 😉

St Jacobschelpen, mmmm Bapao

lekker chinees eten! kippenpootjes

Het liefst wilde Bert weer eendetongen in pikante saus, maar voor de verandering koos hij kippevoeten. Ja, voeten geen poten/bouten zoals het een Hollander eigenlijk betaamt.. Hij vond ze overigens niet zo lekker als de eendetongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *