Een bosavontuur

Goede vrijdag was het prachtig weer. 23 graden en een zonnetje. Perfect weer om eens naar het bos te gaan. Mama, Alex en Bert besluiten daar om niet de hoofdweg te nemen, maar een klein bospaadje in te duiken. Als gauw komen we een klein slootje tegen, waar we samen overheen springen. Maar daarna komt een nieuwe uitdaging waar we niet zomaar overheen kunnen springen… Mama heeft zelfs geen tijd om foto’s te maken, maar zodra we veilig en wel over de boomstammen zijn geklauterd kunnen we natuurlijk wel een foto maken van het kleine avontuur achter ons…

wegversperring samen staan we sterk

Bert en Alex zijn helden!

Champion Champion too/two

En we gaan verder naar het volgende avontuur. Dwars door de prikkelstruiken heen waar Alex zelfs gewond raakt 😉 En dan komen we ook nog een boomstam tegen… Maar gelukkig laat Alex zien hoe we eroverheen kunnen:

en we lopen weer verder Ok, volg mij maar

Maar halverwege komt Alex erachter dat vlak achter de boomstam ook allemaal prikkels staan. Bert komt ook kijken en samen besluiten ze waar ze dan van de boomstam afmoeten.

Daar zit ik dan daar moeten we heen

oehoe, voorzichtig we hebben het gered!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *