Verjaardag op het KDV

Vandaag vierde Alex zijn verjaardag op het kinderdagverblijf (KDV). Mama had kleine cadeautjes gemaakt voor in de mandjes (bellenblaas met een foto’tje van Alex) en wat lekkers om uit te delen (spiesjes met twee soorten meloen).

Alex twee jaar!! Mmmmm meloen

Het was wel een beetje raar, papa, mama en Bert zomaar tegelijk midden in de middag op de creche. Alex vond het maar raar en toen iedereen ook nog in een kring ging zitten, besloot hij dat de beste plaats dan maar op schoot bij mama was. Geen haar op zijn hoofd dat hij in die rare stoel ging zitten en een kroon op zijn hoofd al helemaal niet!!

Vervolgens werden er muziekinstrumenten uitgedeeld en werd er flink gezongen en herrie gemaakt 🙂

Zingen muziek maken, lekker trommelen

Maar toen ontdooide Alex een beetje en wilde hij zelfs op de speciale verjaardagsstoel zitten, hoewel de kroon een ‘no-go’ bleef. En een cadeautje van het kdv maakte natuurlijk ook een hoop goed 😉 Ook mocht hij kaarsjes uitblazen, twee natuurlijk 🙂 En Alex duwt mee tegen zijn wangen om maar zo goed mogelijk de kaarsjes uit te krijgen. Het zit ‘m ook allemaal in de juiste techniek!

cadeautje! Blazen!

En toen was het tijd voor de traktatie. Eerst moet iedereen zitten en moet mama de spulletjes pakken en dan is het wachten geblazen…

Maar dat is het wel waard!

wachten duurt lang Lekker!!

Nog ÊÊn nachtje slapen en dan is Alex ook officieel 2 jaar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *