Kinderen van deze tijd

Bert en Alex zijn echt kinderen van deze tijd. Dat merk je in alles. Zo heeft, sinds de gezamelijke verjaardag van de jongens, de hedendaagse rage ‘fatboy’ zijn intrede in ons huis gedaan. Dat wil zeggen, niet de originele, maar de beter betaalbare PoefPoef. Het effect is hetzelfde, een enorme zitzak. Geweldig voor de kinderen om in te hangen bij hun favoriete al even ‘van deze tijd’ activiteit: televisie kijken…

tv kijken

Gelukkig mag de tv af en toe ook uit (ok, met moeite), maar dan wordt er moeiteloos overgegaan op de volgende ‘van deze tijd’ activiteit. Bert is sinds zijn verjaardag een heuse spelcomputer rijker en Alex, tja, ook bij hem begint het te komen en de laptop is al niet meer veilig…

V-tech Alex en de laptop

Maar eerlijk is eerlijk, veel van deze spelletjes nodigen ook uit tot leren: letters, cijfers etc. En het favoriete TV-programma: Dora (oftewel Dohda vlgs Alex) heeft Bert al veel Engelse woordjes geleerd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *